2012. november 1., csütörtök

7. átkötő vázlat

Kazuki félelme alaptalannak bizonyul, Nishidát nem éri semmilyen baj Kiotóban, a fiú pedig mélyen hallgat arról, hogy lefeküdt Yoruval. Megy minden tovább, mintha ez nem történt volna meg.

Sheon, ahogy akart, végezhetett Zakurával, méghozzá egyidőben Asame Kawanora való lecsapásával. A srácból minden elfojtott düh, harag és indulat feltört, brutálisan végzett a yakuzával, hosszasan kínozta a dolgozószobában, mely hangszigetelt, gyakorlatilag senki sem tudta, mi folyik odabent. Miután Sheon egy kicsit megnyugodott, módszeres irtást akart véghez vinni, ám Zakura egyik testőre az ő oldalára áll, tőle tudja meg, hogy az anyja még valóban él. Egy viszonylag közeli épület pincéjében raboskodott, Zakura gondoskodott róla, hogy testileg-lelkileg megtörjön, így Sheon tulajdonképpen a halála előtt találja meg, már nem tud rajta segíteni.

Asame tartja a szavát, Takuya és Sheon kerül yakuzaszékbe, de mindkettővel nagyon sok munkája lesz, mivel Sheon tényleg keveset tud a yakuzaság mivoltáról, Takuya pedig nem bír koncentrálni a fia miatt. A kis Kuramára hosszú kezelések várnak, hogy megnyugodhasson a lelke és begyógyulhassanak rajta a sebek. Sheon forrófejű, harcias, de Asaméhoz lojális, hűséges, az anyjával történtek azonban egy jó ideig még feladatot adnak Ehimének, de a fiú mindent megtesz, hogy békét hozzon Sheonnak.

Masao szép lassan felépül. Egy perccel sem akar több időt tölteni a rezidencián, mint amennyit szükséges, de nehezen gyógyulnak a sérülései. Nem egy bosszúszomjas figura, azonban szilárd döntése, hogy Kawanot felhasználva mindenkinek a tudtára adja, hogy soha semmilyen formában nem lesz hajlandó a tulajdona lenni senkinek. Úgy érzi, a függetlenségét és a semlegességét csak úgy védheti és erősítheti meg, ha egész Tokiónak kinyilvánítja, hogy kivégzi azokat, akik megpróbálják csőbe húzni. Ennek megfelelően csinál magának egy kis hírverést, aztán még a teljes gyógyulása előtt kirángatja Kawanot a pincéből és Tokió szélén elereszti. Néhány napig tartó hajsza keretében végigkergeti a fővároson, aztán megöli és kifüggeszti a főtérre az üzenetével. Asame persze figyelemmel kíséri, mert nem hagyhatja, hogy egy exyakuza szabadon kószáljon a fővárosban, de nem lesz dolga, Masao elintézteti a takarítást és a megfelelő információk nyomatékosítását.

Ezután valamivel Masao természetesen kiköltözik a házból, Jeremyvel megint nem igazán találkozgatnak, mivel a férfinek még pihenésre van szüksége, de ott van mellette Akemi és elkezd visszarázódni a mindennapokba is. Deon persze nyughatatlan, mindig ott motoszkál az agyában, hogy talán lehetne legálisan együtt Jeremyvel, végre tiszta lapokkal vághatnának bele a hármasozásba, mivel rövid időn belül mindenki túlteszi magát a történteken. És amit Deon a fejébe vesz... A dolog jól sikerül, a kéjszobában kerítenek rá sort, Asame játszik Jeremyvel is, még meg is dugja, s mivel semleges a fiúval, Deonnak nagyon tetszik a műsor, nem ébred benne féltékenység, sőt, simogatja a hiúságát, hogy a yakuza mennyire másképp bánik vele. Természetesen a férfi sem maradhat műsor nélkül és Deon is szeretné kiélni seme hajlamait, úgyhogy Jeremynek igen sok gyönyöre akad a pároshoz való csatlakozásban. Az orgia olyannyira jól sikerül, hogy a kis fekete hajú srác több alkalmat is kap, aztán mikor Asaménak nincs ideje vagy kedve csatlakozni, kettesben kéjelegnek Deonnal. A yakuza meghagyja azt a szabadságot a pártfogoltjának, amire szüksége van, nincs ellenérzése ezzel kapcsolatban, de él a "birtokjogával" is, ami megerősíti Deont abban, hogy el tudja fogadni és nem akar tőle semmilyen módon megválni Asame. Igazából a Jeremyvel való gubanc még erősít is a kapcsolatukon hosszútávon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése